TSI Seat Tanışma Toplantısı

Türk Hava Yolları ve THY Teknik A.Ş. tarafından uçak koltukları ve yedek parçalarını tasarlamak, üretmek, değiştirmek ve ticarileştirmek amacıyla kurulmuş olan  TSI Uçak Koltuk Üretimi San. ve Tic. A. Ş. firmasıyla Üniversitemiz Zafer Teknopark AŞ., Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu birimlerimizle birlikte çevrimiçi toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya  Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret Borsası, Uşak Büyükbaş Deri İşleme Tesisi ve  şehrimiz deri üretici firmaları üst düzey temsiliyetle katılım göstermiştir.

TSI firmasını Uçak koltuklarında kullanmış olduğu deri ürünlerin üretimi, tasarımı ve geliştirilmesi yönünde beklentilerinin değerlendirildiği toplantıda merkezimizin deri biriminin sağlayabileceği katkılar açıklandı. Merkez müdürümüz Doç. Eren ÖNER, deri mühendisi Öğr. Gör. Cemile Ceren TOSUN, deri tasarımcısı Sinem ÜREL'in katıldığı toplantıda gelecekte yapılabilecek işbirlikleri ve ortak çalışma alanları değerlendirildi.