Corendon Havayolları İşbirliği

Corendon Havayolları Genel Müdürlüğü ile gelecek dönem personel kıyafetlerinin tasarımı için görüşme gerçekleştirildi. Corendon Havayolları İdari ve Satın Alma Müdürü İsmail Kurtuluş Kirik ve Bakım Müdürü Hasan Ebe'nin katıldığı görüşmede Corendon Havayolları teknik personellerinin kıyafet tasarımları ve teknik şartnamelerinin oluşturulması, kabin ve kokpit personellerinin kıyafet tasarımları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Eren Öner, Tekstil Tasarım ekibimizden Öğr. Gör. Nilüfer Ünay Çubukçu ile Öğr. Gör. Fatih Aytekin'in katılımıyla merkezimize ait tasarım çalışmaları sunuldu. Ayrıca Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Yıldız ve Müdür Yardımcısı Öğr Gör. Nur Tuğçe Gözüküçük, Corendon Havayolları ile Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulumuzun olası işbirlikleri hakkında görüştü. Oldukça verimli geçen görüşmede gelecekte yapılacak ortak çalışmalar planlandı.