ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

Polat Tekstil Dijital Katalog İşbirliği

Polat Tekstil Dijital Katalog İşbirliği

Polat Tekstil firmasının ürettiği battaniyeler yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında satılmaktadır. Bugüne kadar geleneksel yöntemlerle numune üretimi yapıp stüdyo çekimleri yaparak ürünlerini pazarlayan firma Merkezimizden dijitalleşme çalışmaları talep etmiştir. Geleneksel yöntemlerle katalog yapımının maliyeti ve zorlukları nedeniyle 3 boyutlu yazılımlarla dijital ortamda katalog hazırlanması önerilmiştir.

Bu süreçte Tasarım Merkezimiz, Polat Tekstil firmasının ürettiği battaniyelerin dijital ikizlerini oluşturmak için battaniyelerden 15cmx15cm numune alınarak Vizoo xTex yazılımında  taramasını yapmıştır. Dijital ikizleri oluşturulan yüzey tasarımlarının renk varyantları ve desen raportlamaları gerçekleştirilmiştir. Clo3d yazılımında battaniye ve iç mekan tasarımları oluşturulup, taranan yüzey tasarımları modellenen battaniyelere uygulanmıştır. Renderları (gerçekçi görselleri) çıktı alınarak dijital katalog yapılmıştır.

Elde edilen dijital kataloglar firmanın tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak olup, gerçek ürün kataloglarından ayrışmamaktadır.

ENEnglish
Kapat