ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

BabyCosy ile İşbirliği Görüşmesi

BabyCosy ile İşbirliği Görüşmesi

Babeks Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kurucusu Hüseyin Adatepe merkezimizi ziyaret ederek ekibimizle görüşmelerde bulundu.

Babeks Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak BabyCosy Organic Wear markası ile Sertifikali organik ürün , müslin gruplarında, bambu ve modal kumaş kalitelerinde bebek giyim ürünleri ile hizmet vermeye devam eden firmanın Uşak ilinde  1.200 m2 depolama alanı , Bursa ilinde  2.000 m2 lik bir üretim tesisi bulunmaktadır. İstanbul, Bursa ve Avusturalya’da showroomları bulunan firma 2012 yılından buyana Rusya, Kazakistan ve çeşitli Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır. Üretiminin %80 lik dilimini yurtdışına ihraç eden firma, Türkiye ve Dünya çapında önemli markalara da kendi marka ismiyle ürünler üretmektedir.

Bebek giyim alanında hazırladığı koleksiyonlarını alıcı kitlesine daha hızlı ulaştırmak ve standartı daha yüksek bir pazarlama hizmeti sunmak isteyen firma merkezimizden 3 boyutlu tasarım hizmetleri talep etmiştir. Görüşmenin akabinde BabyCossy koleksiyonunda yer alan ürünlerin 3B alanında modellenmesine başlanması planlanmıştır.

ENEnglish
Kapat