ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

DTS TASARIM MERKEZİ İLE KADİFETEKS İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI

DTS TASARIM MERKEZİ İLE KADİFETEKS İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI

Dünyanın 3. büyük döşemelik kumaş üreticisi, sektöründe ise Türkiye’nin lider ihracatçısı olan Kadifeteks firması ile DTS Tasarım Merkezi arasında 20/10/2023 tarihinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren ÖNER, Tekstil Bölümü ve Deri Bölümü öğretim elemanları katılmış olup, Kadifeteks firmasından Mahir TORSUN ve Ahmet ASLAN katılım sağlamıştır. Toplantıda firma yetkililerine DTS Tasarım Merkezi tanıtılmış, aynı zamanda firma yetkilileri de Kadifeteks hakkında merkezimize bilgi aktarmışlardır.

2 Ar-Ge merkezi ve 1 tasarım merkezini bünyesinde bulunduran ve yıllık yaklaşık 1000 adet yeni koleksiyon çıkardıklarını belirten Kadifeteks ile ilk toplantı bu şekilde sağlanmış olup, firma ve merkez arasında gerçekleşebilecek tasarım ya da Ar-Ge odaklı iş birlikleri hakkında görüşülmüştür. Merkezimiz ile firmanın Ar-Ge ve tasarım merkezleri arasında farklı konularda projeler ortaya konabileceği ön görülmüş ve bir sonraki görüşmenin yüz yüze yapılarak daha detaylı proje konularının belirlenmesine karar verilmiştir.

ENEnglish
Kapat