ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

DTS’den 2023 Cersaie Fuarı Değerlendirmesi Söyleşisi

DTS’den 2023 Cersaie Fuarı Değerlendirmesi Söyleşisi

Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik Tasarım ve Uygulama Merkezi tarafından DTS Söyleşileri kapsamında “2023 Yılı Cersaie Banyo ve Mutfak Fuarında Yer Alan Ürünlerin Değerlendirilmesi” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Uşak Üniversitesi Youtube kanalında yayınlanan söyleşide Öğr. Gör. Gülçin Çavdar ve Öğr. Gör. Ceyda Sıkı; Sicer Satış Müdürü Tamer Korkut’u konuk etti. 

Uşak Üniversitesine kurduğu DTS Tasarım ve Uygulama Merkezi için teşekkür eden Tamer Korkut, konuşmasına Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayarak başladı. Korkut, yaptığı konuşmada İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli banyo ve mutfak fuarlarından olan Cersaie Banyo ve Mutfak Fuarında yer alan ürünleri değerlendirdi.

Tamer Korkut; sektöre yön veren tasarım ve markaların yer aldığı Cersaie Fuarında sergilenen büyük, küçük, farklı renkte ve desenlerdeki karoları inceleyip, mekanlara ne gibi etkileri olacağını anlattı. Korkut konuşmasında gelecek yıllarda mekanlara yer alacak karo ve seramik modelleri ile ilgili de bilgiler verdi. Tamer Korkut, söyleşinin son kısmında da farklı aplikasyon ve rölyefleri değerlendirdi.

ENEnglish
Kapat