ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

DTS TASARIM MERKEZİ’NDEN KULA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

DTS TASARIM MERKEZİ’NDEN KULA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

20.10.2023 tarihinde Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ ile DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren ÖNER, Tekstil Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Ayşe ŞEVKAN MACİT, Deri Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Cemile Ceren KAHRAMAN ve Öğr. Gör. Sinem ÜREL Kula Belediye Başkanlığı’na ziyarette bulunmuşlardır. 

DTS Tasarım Merkezi, deri, tekstil ve ayakkabı sektörlerinde üretim potansiyeline sahip olan Kula ilçesine giderek, Belediye Başkanı Hüseyin TOSUN’u makamında ziyaret etmiştir. Gerçekleştirilen toplantıya Kula Kaymakamı Ömer Ahmet ÖZDEMİR, Belediye Meclis Başkanı ve Kula Deri Kooperatifi Başkanı İbrahim KİLİMCİ katılmıştır. Merkezimizin çalışmalarından bahsedilen toplantıda, ilçenin üretim potansiyeli olan alanlarda merkez ile ne gibi iş birlikleri yapılabileceği görüşülmüştür. Toplantının ardından Belediye Başkanı Hüseyin TOSUN’un eşliğinde Ağartıoğlu Deri ve yaklaşık 1000 çalışana sahip olan Akar Tekstil ziyaret edilerek tasarım anlamında yapılabilecek iş birlikleri hakkında konuşulmuştur. Ardından Kula Ayakkabıcılar Sitesi’ne gidilerek Kula Ayakkabıcılar Derneği Başkanı Ramazan Girgin ile görüşülmüştür.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, deri, tekstil ve seramik alanlarında hizmet veren merkezimiz, benzer alanlarda üretim potansiyeline sahip Kula ilçesini ziyaret ederek, ileriki dönemlerde olası ikili iş birliklerinin önünü açmıştır.

ENEnglish
Kapat