ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ziyareti

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ile birlikte DTS Tasarim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner, DTS Tasarım Merkezi tasarımcıları Öğr. Gör. Esra Sunerli Topan, Öğr. Gör. Nilüfer Ünay Çubukçu ve Öğr. Gör Fatih Aytekin gelecek dönem personel kıyafetlerinin geliştirilmesi ve planlanmasi konusunda T.C. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner, DTS Tasarım Merkezi tasarımcıları Öğr. Gör. Esra Sunerli Topan, Öğr. Gör. Nilüfer Ünay Çubukçu ve Öğr. Gör. Fatih Aytekin, Genel Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Hakan Güner ile görüşme gerçekleştirdi. Acil Sağlık Hizmetlerinin gelecek dönem personel kıyafeti planlamalarının da görüşüldüğü toplantıda ayrıca DTS Tasarım Merkezinin son donemde yapmış olduğu çalışmalar aktarıldı.

Görüşme sonrası DTS Tasarım Merkezi ekibi 112 Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzman Dr. Kerem Dost BİLMEZ'i ziyaret ederek son donemde geliştirilen performans ve konfor açısından avantajlı kıyafet tasarımlarını ve ürün örneklerini anlattı.

 

ENEnglish
Kapat