ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

İstanbul Hazır Giyim Konferansı ''Transformative Journey”

İstanbul Hazır Giyim Konferansı ''Transformative Journey”

İlki 2008 yılında yapılan ve 2021 yılında yenilenen adı ile İstanbul Hazır Giyim Konferansı, dünya hazır giyim ve tekstil sektörlerindeki gelişmeler, sektöre yeni girenlere yol gösterici tecrübelerin aktarımı, iyi örnekler ve başarı hikayeleri, yeni teknolojik gelişmeler, global markaların ülkemizden alım stratejileri konularında bilgi paylaşımları yapılan ve uluslararası takvimlerde yer alan bir etkinliktir.

Hazır giyim ve tekstil sektörünün büyük bir buluşması olan 16. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, bu sene 12-13 Ekim 2023 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşmiştir. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde bu yıl 16.sı düzenlenen İstanbul Hazır Giyim Konferansı ''Transformative Journey” teması ile sunulmuştur. Dünyanın önde gelen markalarını, alım ofislerini, yerel üreticileri ve sektör temsilcilerini İstanbul’da bir araya getirerek çalışma ağı oluşturmaya katkı sağlamaktadır.

Bu yılki etkinliğin ilk gününde izlenebilirlik, şeffaflık, hazır giyim ve tekstil sanayilerinde yeni AB düzenlemeleri, geri dönüşüm, döngüsel ekonomi, giyilebilir teknoloji, dijital tasarım gibi sektörün en önemli konuları birbirinden seçkin konuşmacılar ile ele alınmıştır.

 

Ülkemizden ve dünyadan önemli sektör temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşen konferansa, Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi Tekstil Birimi Md. Yrd. Öğr. Gör. Nilüfer Ünay Çubukçu ve Deri Birimi Md. Yrd. Öğr. Gör. Esra Sunerli Topan katılmıştır. Hali hazırda iş birliği yapılmış firmalarla görüşme fırsatı bulurken, yeni iş birlikleri için tanışma fırsatı yakalanmıştır.

ENEnglish
Kapat