Diş Hekimliği Fakültemize Ziyaret

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin Merkezimizi daveti üzerine DTS Tasarim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren ÖNER, Müdür Yardımcıları Öğr. Esra SUNERLİ TOPAN, Öğr. Gör., Nilufer ÜNAY ÇUBUKÇU ile tekstil birimimiz personeli Öğr. Gör. Neslihan ÖPÖZ Diş Hekimliği Fakültesi'ni ziyarer etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, Dekan Yardimcisi Bengisu YILDIRIM ve Anabilim Dalı başkanlarının katıldığı toplantıda ortak yapılacak çalışmalarda Diş Hekimliği Fakültesinde kullanılabilecek özellikle sarf malzemler, önlükler, ameliyat malzemeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi personeli ve öğrencilerine özel fonksiyonel tasarima sahip kıyafet ve ekipman geliştirilmesi üzerine degerlendirmelerin yapıldığı toplantida gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkinda görüş alışverişinde bulunuldu.