ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

DTS Tasarım Merkezi ve Tekstil Yatırım Holding A.Ş. Dijital Föy Çalışması

DTS Tasarım Merkezi ve Tekstil Yatırım Holding A.Ş. Dijital Föy Çalışması

Dünya modasına yön veren Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ralph Lauren, Gant, Emporio Armani, Massimo Dutti, Superdry gibi markaların önde gelen üreticilerinden birisi olan Tekstil Yatırım Holding (TYH Tekstil) A.Ş. ile başlamış olan iş birliği ve ortak proje çalışmaları kapsamında Üretimde Dijitalleşme ve Konfeksiyon Üretim Süreçlerinde Dijital Föy Kullanılması üzerine 09/02/2023 tarihinde çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. 

Toplantıya, DTS Tasarım Merkezi’nden Merkez Müdürü Doç. Dr. Eren Öner, Arş. Gör. Dr. Ayşe Şevkan Macit, Öğr. Gör. Dr. Elif Kalkanlı Kurt ve Öğr. Gör. Fatih Aytekin ile TYH Tekstil’den Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep San, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi Sorumlusu Şafak Birol ve firmanın ilgili personeli katılım sağlamıştır. 

Öğr. Gör. Fatih Aytekin’in dijital föy konusundaki sunumuyla başlayan toplantı, TYH Tekstil’in, üretimde mevcut dijitalleşme uygulamalarının değerlendirilmesi ile devam etmiştir. Firmanın üretim birimlerinin her aşamasının dijitalleşmesi adına yapılan bu iş birliği kapsamında, pilot bir uygulamayla çalışmalara başlanmasına karar verilmiş olup dijital föy çalışmasının somut ilk adımı atılmıştır. Bu pilot çalışmanın akabinde TYH Tekstil İzmir merkez ofisinde uygulamaların sunumu gerçekleştirilecektir. Firma ile DTS Tasarım Merkezi arasında Dijital Föy çalışması ve diğer projeler kapsamında protokol imzalanacaktır.

ENEnglish
Kapat