ENEnglish
Aşağı Kaydır
Anasayfa
//

DesignCad Eğitimlerimiz

DesignCad Eğitimlerimiz

Uşak Üniversitesi Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezimizde görevli sayın Öğretim Görevlisi Fatih Aytekin hocamızın katkılarıyla Türkiye’nin çeşitli illerinde DesignCad eğitimleri gerçekleştirmiştir.

Ankara/Akyurt ilçesinde entegre üretim tesisleri bulunan ve otuzdan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Solenne ofis tipi mobilya markasının çalışanlarına eğitimler yapılmıştır. Bu eğitimlerde konstrüksiyonu hazırlanmış mobilyaların tekstil ve deri döşeme kalıp tasarımları DesignCad programında yapılıp üretime hazırlanması gerçekleştirilmiştir. Antalya/Kepez ilçesinde ise KOSGEB genç girişimciyi destekleme kredisiyle kurulan TekStyle firmasına eğitimler verilmiştir. TekStyle firması örme grubunda ürettiği kıyafetleri Antalya başta olmak üzere turizm bölgelerinde satışa sunulmaktadır. Antalya/Kepez ilçesinde bulunan ev tipi mobilyalar üreten Antalya Koltuk Borsası ve yurtdışı markası Maravilla markalarından oluşan firmaya eğitimler yapılmıştır.

 

Bu eğitimlerde firmaların ürünlerinin kalıp aşamasından kesim aşamasına kadar ki süreçte kullanacakları yöntemler ve yordamlar yazılım aracılığıyla firma çalışanlarına gösterilmektedir.

 

 

 

 


ENEnglish
Kapat