ENEnglish
Aşağı Kaydır
//

Havelsan A.Ş. ile Personel Kıyafeti Tasarımı ve Teknik Şartname Hazırlığı Görüşmesi

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ ile birlikte DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren ÖNER, Merkez personeli Arş. Gör. Dr. Ayşe ŞEVKAN MACİT, Öğr. Gör. Esra SUNERLİ TOPAN ve Öğr. Gör. Neslihan ÖPÖZ Havelsan A.Ş.'yi ziyaret etti. Daha öncesinde Üniversitemiz Akademik Açılış Törenine katılan Havelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR'ın çalışmalarını beğendiği Merkezimizi kurumuna davet etmesi ile planlanan ziyaret Havelsan A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Semih Demirtoka ve uzman ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Havelsan A.Ş. ekibinin istek ve talepleri dinlenerek tasarım çözümleri sunuldu ve örnek teknik şartnameler üzerinden değerlendirmeler yapıldı. DTS Tasarım Merkezi'nin yapmış olduğu çalışmaların aktarıldığı toplantı oldukça verimli geçti.

Olumlu geçen görüşmeler neticesinde Havelsan A.Ş. ekibi yapılacak tasarım ve hazırlanacak teknik şartnameleri görüşmek üzere Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi'ne gelecek ve ikinci toplantı gerçekleştirilecektir.

ENEnglish
Kapat