ENEnglish
Aşağı Kaydır

Uşak Üniversitesinde Tekstil ve Moda Tasarımı Konuşuldu

Etkinliğin ilk günü Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen panelde, RCA Öğretim Görevlisi Ian Padgett ‘Tekstil Kumaşlarında Çoklu Birimler ve Yüzeyin Geometrik Kullanımı’ konulu ve Dr. Selçuk Gürışık ‘Kumaş ve Giysi İlişkisinde Moda Olgusu, Yüzey ve Doku Değerlendirmeleri’ konulu iki önemli sunum yaptı. Panel akademisyenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Etkinliğin ikinci günü ise Dr. Selçuk Gürışık, Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Atölyesinde, keçe kullanımı ile ilgili workshop gerçekleştirdi. Workshopa katılan akademisyenlere ve öğrencilere keçe yapımı uygulamalı olarak gösterilirken, katılımcılar keçe ile ilgili kendi tasarımlarını yaptı. Eserler, daha sonra moda tasarım bölümüne ait koridorda sergilenmek üzere bir araya getirildi.

Etkinliğin sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli, Ian Padgett ve Dr. Selçuk Gürışık’a teşekkür belgesi takdim etti.

ENEnglish
Kapat